Metsämielipalvelut


Metsämielitapahtumat

Metsämielimenetelmä yhdistää luonnon terveysvaikutukset ja mielen taidot. www.metsamieli.fi

Retkillä kuljemme rauhassa luonnon terveysvaikutuksista nauttien ja harjoituksia tehden. Metsämieli auttaa sinua palautumaan, voimaantumaan ja rentoutumaan sekä vahvistamaan luontoyhteyttä. Voit käyttää oppimiasi harjoituksia myös myöhemmin hyväksesi mm. palautumiseen.

Tarjoan:

1. Metsämieli peruskurssi - voimavaroja arkeen esim. 3 x 1,5-2h tai 5-6h  min.6 ja max15 hengen ryhmille, osallistujille todistus kurssin käymisestä. Hinta 95e/osallistuja.( sis.alv). Kurssi sisältää teoriaosuuden sekä luonto-osuuden.

2. Metsämieliretki 1,5h-4h ryhmille max 15 henkeä, sopii esim. tyhypäiviin, myyntikokouksiin jne. Rauhallisella luontokävelyllä tehdään mielentaitoharjoituksia, palaudutaan, rentoudutaan ja ladataan akkuja, lisäksi saadaan vinkkejä jatkossakin palautumiseen ja nautitaan luonnon terveysvaikutuksista. Hinta retken pituuden ja ryhmän koon mukaan. Retki voidaan toteuttaa myös englanniksi. 

3. Metsämielimaistiainen 30-60min ryhmille max 15 henkeä, toteutetaan samalla tavalla kuin metsämieliretki, hinta ryhmän koon ja tapahtuman pituuden mukaan. Voidaan toteuttaa myös englanniksi.

4. Räätälöity metsämielitapahtuma. Suunnitellaan tarpeisiisi sopiva tapahtuva. 

Kaikkiin tapahtumiin voidaan mielentaitojen lisäksi ottaa kevyitä fyysisiä harjoitteita niin halutessasi. Kerrothan toiveistasi. Tapahtumat voidaan toteuttaa myös esteettömillä reiteillä ja muokata senioreille sopivaksi.

Lisäpalveluna voit tilata valokuvia retkestä. Retken jälkeen saat noin 5-10 kuvaa sähköisenä. 

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdista ja pyydä tarjous